Vi søker ny bilskadeoperatør

Grunnet økende oppdragsmengde søker vi i Toyota Sotra etter ny, dyktig bilskadeoperatør! Hos oss legger vi stor vekt på et godt arbeidsmiljø og ser etter deg som er faglig dyktig, med godt humør og positiv innstilling. Les mer om stillingen her:

Om arbeidsgiveren

Toyota Sotra AS, er en del av Jæger Automobil AS, selskapet ble etablert i 1949 og er i dag en komplett bilforhandler i Øygarden. Vi utfører alle operasjoner innen bil fra vårt anlegg lokalisert på Ågotnes i Bleivassvegen 1. Vi selger nye- og brukte biler, deler, tilbehør, rekvisita, dekk og har også eget dekkhotell. I tillegg har vi også et mekanisk verksted, karosseriverksted og klargjøringsverksted.

Jæger Automobil er et selskap i Jægergruppen A.S. Jægergruppen er Vestlandets største bilforhandler og fører merkene Toyota, Lexus, BMW og Mini. Jæger Automobil er en komplett leverandør av Toyota og Lexus. Selskapet har utsalgssteder i Bergen, Sotra, Voss, Norheimsund, Lindås, Haugesund og Dimmelsvik. Jæger Automobil konsernet har totalt 240 ansatte og en årlig omsetning på 1,5 milliard kroner. Vi gleder oss over svært høy kundetilfredshet som har bidratt til vår ledende markedsposisjon på Vestlandet. Kvalitet og kontinuerlig forbedring er grunnpilaren i Jægers og Toyotas filosofi. Derfor setter vi oss stadig høyere mål for at både kunder og medarbeidere skal bli enda mer fornøyde. Toyota er en av verdens største og mest respekterte bilprodusent og er ledende på miljøteknologi og forskning.