Vi søker ny ettermarkedsleder!

Ønsker du å lede og utvikle et team i en spennende bransje? Er du en nettverksbygger og forstår verdien av å sette kundene og kvaliteten først? Da oppfordrer vi deg til å lese videre.

Toyota har med sin Toyota Professional satsing og et bredt produktutvalg en svært god posisjon i markedet. Hybrid, Plug In Hybrid, Elektriske, Diesel og Bensin drivlinjer og person/ varebiler i alle klasser sørger for at vi har produkter og tjenester til ethvert behov. For å opprettholde vår posisjon og sikre videre vekst, søker vi nå en dyktig ettermarkedsleder. Du vil være ansvarlig for å motivere og lede vårt dyktige ettermarkedsteam i takt med bransjens endringer.

Les mer om stillingen her:

Om arbeidsgiveren

Toyota Sotra AS, er en del av Jæger Automobil AS, selskapet ble etablert i 1949 og er i dag en komplett bilforhandler i Øygarden. Vi utfører alle operasjoner innen bil fra vårt anlegg lokalisert på Ågotnes i Bleivassvegen 1. Vi selger nye- og brukte biler, deler, tilbehør, rekvisita, dekk og har også eget dekkhotell. I tillegg har vi også et mekanisk verksted, karosseriverksted og klargjøringsverksted.

Jæger Automobil er et selskap i Jægergruppen A.S. Jægergruppen er Vestlandets største bilforhandler og fører merkene Toyota, Lexus, BMW og Mini. Jæger Automobil er en komplett leverandør av Toyota og Lexus. Selskapet har utsalgssteder i Bergen, Sotra, Voss, Norheimsund, Lindås, Haugesund og Dimmelsvik. Jæger Automobil konsernet har totalt 240 ansatte og en årlig omsetning på 1,5 milliard kroner. Vi gleder oss over svært høy kundetilfredshet som har bidratt til vår ledende markedsposisjon på Vestlandet. Kvalitet og kontinuerlig forbedring er grunnpilaren i Jægers og Toyotas filosofi. Derfor setter vi oss stadig høyere mål for at både kunder og medarbeidere skal bli enda mer fornøyde. Toyota er en av verdens største og mest respekterte bilprodusent og er ledende på miljøteknologi og forskning.